Вие сте по-силни, отколкото си мислите и по-велики, отколкото можете да

...
Вие сте по-силни, отколкото си мислите и по-велики, отколкото можете да
Коментари Харесай

10 навика за по-добра 2021

" Вие сте по-силни, в сравнение с си мислите и по-велики, в сравнение с можете да си визиите. Не позволявайте на подправени убеждения да стопират вашия напредък. Вие сте доста повече ". Думите са на известния мотивационен специалист по водачество Робин Шарма. В навечерието на новата 2021-а Шарма изброява в блога си 10 навика за по-добра година. От пробуждане в 5:00 часа, през игнориране на имейлите до обяд, до водене на дневник всяка вечер. Това са част от навиците, които ни предлага да внесем в всекидневието ни специалистът по водачество. Ето какво предлага още той.

1. Не говорете нищо отрицателно. Опитайте за един ден. След това за седмица. След това за месеци. Трансформацията стартира с дребни победи, а не с огромната смяна.

2. Не купувайте неща, които не ви трябват. Помня една среща със супер сполучлив финансист. Каза ми, че в никакъв случай не е посещавал търговски центрове. Попитах за какво, а той отвърна: „ Не отивам на места, където могат да ме убедят да купя неща, които не ми трябват. “ Пестеливостта е цветна значка за самодисциплина.

3. Водете си дневник. Преди да заспите, всяка вечер от 2021-а записвайте наученото от деня, какво ще подобрите на следващия ден и какви са изгодите от това.

4. Учете по час дневно. Забележително е какъв брой хора са неподготвени. Те се явяват на срещи с малко предварителни знания, обслужват клиенти с най-малък опит и имат бегла визия за това по какъв начин желаят да наподобява бъдещето им. През 2021-а четете, пишете, планирайте и разсъждавайте за най-малко 60 минути дневно. За забележителни резултати.

5. Не проверявайте пощата си до обяд всеки работен ден. Разбирам, че това може да не е допустимо за някои, само че прекалено много от нас унищожават позитивността, творчеството и фокуса си, като четат имейли или преглеждат обществените медии през тези извънредно скъпи първи часове.

6. Наемете фитнес треньор. Когато упражнявам с треньор, давам повече от себе си, по-отговорен съм и по-трудно пропущам тренировките си. Като опция съберете се с другари и тичайте или правете извършения. Обградете се с хора, за които положителното здраве е топ приоритет.

7. Демонстрирайте благородна добротел. Да, има доста егоистични хора по света и да - скептицизмът нараства. И въпреки всичко тази ера е прелестен интервал за прегръщане на идеалите, които изповядват героите. През 2021-а, започвайки от януари, работете почтено, с въображение, непримиримост, проявявайте състрадание и бъдете смели.

8. Оставяйте хората по-добри, в сравнение с сте ги срещнали. Истинските водачи са носители на вяра. Те карат хората да се усещат по-големи, в никакъв случай по-малки в тяхно наличие. Те имат умеенето да въодушевяват и стимулират другите хора да демонстрират гении, за които не подозират. Да реализират неща, за които не са и мечтали.

9. Придобийте афинитет към сложните неща. Трудно е това, което те прави по-силен, по-способен и по-смел. Лесните дейности носят доста дребна премия.

10. Присъединете се към " The 5AM Club " - ставайте в 5:00 часа сутринта. Ранното ставане през 2021-а ще увеличи продуктивността ви, ще усъвършенства физическата ви форма и ще ви даде скъпо време да вършиме положителни неща за себе си, до момента в който останалата част от света спи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР